Többen írtátok/mondtátok, hogy előre fizetéssel/bérletvásárlással szeretnétek segíteni. S bár ez nagyon kedves gondolat Tőletek, de most épp nem ez a legjobb opció.
Így is “gond” azon vendégek “kiengesztelése” akik megbízva bennem vettek bérletet és el kellett halasztanunk az időpontjukat még a hivatalos tiltás előtt amikor még csak a felelősségtudat záratta be a kozmetikát nem a korlátozó törvény.

Tudjátok mind, hogy tetemes Avon készlettel rendelkezem, vásároljatok abból ha úgy érzitek anyagilag tudtok segíteni.
Ezúton szeretném megköszönni azt a nem anyagi támaszt is amit a megértésetekkel nyújtottatok. 🙂

Számítunk szavazataidra a Cosmopolitan magazin Cosmo Beauty Awards 2020 szépségtermék versenyén! --> http://cosmopolitan.hu/cosmobaIdén 6 közkedvelt AVON jelölt is van, 6 különböző kategóriában. Kérünk, segíts voksaiddal, hogy ezek a mesés termékek elnyerhessék a legjobbnak járó címet:• „A legjobb rúzs” kategória: Avon True Matte Legend ajakrúzs• „A legjobb szempillaspirál kategória: Avon True Euphoric Volume dúsító és hosszabbító szempillaspirál• „A legjobb alapozó” kategória: Avon True Power Stay alapozó• „A legjobb női félszelektív parfüm” kategória: Avon HERSTORY parfüm• „A legjobb testápoló” kategória: Avon Planet Spa The Ayurveda Ritual - Soothe & Balance testvaj• „Az én innovációja” kategória: Avon Liiv Szépítő kollagénes italporA szavazás május 15-ig tart. Kategóriánként egy e-mail címről csak egyszer lehet szavazni, ezért a szavazataitok még értékesebbek számunkra. ❤ A végeredményről természetesen tájékoztatni fogunk Benneteket is.Ide kattintva adhatjátok le voksotokat a kedvenceitekre: http://cosmopolitan.hu/cosmobaUjjakat a szavazógombra! Mutassuk meg ismét, hogy összefogással bármit elérhetünk! ❤ Köszönjük!

Közzétette: Avon – 2020. április 22., szerda

Na akkor lássuk mi is van eladó:

Elsősorban parfüm és kölni, de azokból rengeteg 🙂
Egységárak lesznek az egyszerűség kedvéért…

Cart
Your cart is currently empty.
X